Кошаркарскиот клуб на Гостивар излезе со соопштение по повод распределбата на општинските пари наменети за спорт од страна на Општина Гостивар. Од таборот на прволигашот сметаат дека истите се неправедно поделени.

СПОРТМЕДИА во целост ви го пренесува соопштението.