За жал во продолжение од сезоната во Лигата на шампионите, од гостинските мечеви на Вардар нема да има директен пренос од мечевите на МРТВ. Оние кои имаат Арена Спорт, денешниот меч ќе може да го гледаат на третиот канал, додека пак оние кои го немаат во ТВ-канал, ќе треба да бркаат линкови во живо.

На следниот ЛИНК ќе можете во живо да го гледате мечот меѓу Кил и Вардар.

За постетување натпреварот ќе биде пренесуван и на ЕХФТВ, но Македонија е блокирана, ќе треба да најдете дополнителен начин како да го одбликирате овој линк.