Синот на Лионел Меси, Матео покажа дека има ген на татко му, откако се појави видео во кое тој дава голови како од шега, притоа му асистира токму неговиот татко.

Меси сега и онака размислува за пензија, па Матео би можел да тргне по неговите патеки.