Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски Иџе и најдобриот македонски ракометар, Кирил Лазаров имаа средба во Нант.

И двајцата поради вчерашните обврски, дружењето го закажаа за денеска. За постетување Кире имаше средба против ПСЖ, додека пак Иџе се впушти и во авантурите на Наскар.