Како подготовка за викендот кој не очекува, денеска со Mozzart спортските обложувалници подготвивме интересен ТИКЕТ на ДЕНОТ. Во него одбравме три меча со конечен тим и два меча на голови. Сите три средби на кои ќе одиме со конечен тип, се мечеви на кои домаќините според нас се големи фаворити. Имаме еден силен „кец“ на мечот во Белгија меѓу Ст. Труиден и Мехелен, но и добри квоти за победите на Архус и Портсмут. На голови ќе се обидеме на по еден меч во Германија и Холандија.

  1. 19.00 Архус – Хобро 1 (1.42)
  2. 19.00 Сарбрикен – Балинген 2+ пп (1.75)
  3. 20.00 Ајакс II – Телстар 3+ (1.30)
  4. 20.30 Ст. Труиден – Мехелен 1 (2.90)
  5. 20.45 Портсмут – Рочдејл 1 (1.40)
  • ВКУПНА КВОТА: 13,12