Како и секој викенд, така и во претстојниот, MOZZART продолжува со својата успешна хуманитарна кампања – ПОЗНАТИТЕ ТИПУВААТ ВО ХУМАНИ ЦЕЛИ. И овојпат за гостин имаме познат фудбалер, еден од најдобрите кај лидерот во ПМФЛ. Имаме чест да ви го претставиме Филип Најдовски, дефанзивецот на Вардар, кој оваа сезона игра во одлична форма.

Пресреќен сум што и јас ќе бидам дел од оваа прекрасна хуманитарна акција на MOZZART. Досега од Вардар беа тренерот Васоски, Гачевски, Аврамовски, Брдаровски, секако со задоволство ќе типувам за хумана цел. Сакам да кажам дека не сум редовен играч, не уплаќам секој ден, можеби еднаш неделно или еднаш во две недели, но секогаш MOZZART е во преден план. Да кажам и тоа дека евентуалната добивка со задоволство ќе ја донирам во Детската Клиника Козле во Скопје“ вели Најдовски.