Ајакс игра со Херенвен во холандскиот шампионат, а на мечот се случи интересен момент кога капитенот на амстердамскиот тим Душан Тадиќ збесна поради лошата игра на 19-годишниот Дест. На српскиот интернационалец не му се допаднаа неколку лоши потези на тинејџерот поради што реши да го воспита младиот фудбалер. Му се изнавика поради грешките…