Ден недела, 8 март, натпревар од Третата лига – Централен регион меѓу ФК Вардар Неготино – Големо Коњари. Резултатот до таа 72.минута е 0:0, и тогаш на сцена стапува некој си Дане Митрев. До тој момент некој си, но откако ја шутна топката од околу 40 метри од слободен удар и постигна фантастичен гол за 1:0 во стилот на Роберто Карлос или Синиша Михајловиќ, е од тогаш сега пола Македонија го знае тој Дане Митрев.

Мајсторија…

Голчиште…