Елиф Елмас е најновиот кој се вклучи во кампањата на „Спортмедиа“ на познатите спортисти кои испраќаат пораки до своите сограѓани за остануање на дома.

„Останете дома. Здравјето е заеднчка одговорност, заедно да го победиме вирусот“, порача Елмас.

„Спортмедиа“ и во следните денови ќе ја продолжи оваа кампања со цел да се подигне свеста кај секого за да се добие битката против коронавирусот.