Кампањата „Останете дома“ на иницијатива на „Спортмедиа“ продолжува. Во миговите кога нашата земја Македонија се бори против ширењето на коронавирусот, многу спортисти испраќаат пораки да се почитуваат препораките и да се остане дома. Еден од нив е и тренерот на Еуро Никел, Горан Самарџиев. Послушајте ги нивните пораки за доброто на сите.