И кошаркарскиот клуб на Куманово излезе со апел до сите граѓани во овие тешки денови. Само со почитување на препораките од надлежните институции можеме да придонесеме во битката со пандемија коронавирус.

„Останете дома, здравјето е заедничка одговорност“, е дел од пораката на кумановскиот прволигаш.