Стојанче Стоилов е крал на емоциите во СЕХА-лига. На официјалниот сајт на регионалното натпреварување излегоа фотографии од сите реакциите на капитенот на Вардар.

Знаеме дека ова признание е доделено кај вистинскиот ракометар, Столе игра со срце, на теренот е вистински „лав“.