Емил Рајковиќ, македонскиот стратег на кормилото на Астана испрати порака со поддршка за сите доктори и медицински лица кои постојано се борат со коронавирусот.

Рајковиќ апелираше и до останатите: Останете дома, ќе ја добиеме битката со коронавирус.

 

View this post on Instagram

 

Gratitude 🙏 and support to all the medical workers fighting 💪 for our lives all around the world 🌎

A post shared by Emil Rajkovic (@emilrajkovic) on