Стојанче Стоилов покрај сите оние неверојатни партии кои ги дава во дресот на македонската репрезентација ќе биде запаметен по легендарниот тајм-аут на Европското првенство во Хрватска 2018 година.

На дуелот против Германија, се правеше последниот договор, додека Раул Гонзалез објаснуваше, Кирил Лазаров суфлираше, се уфрли Стојанче Стоилов со идејата да играат „лажен цепелин“.

Уживајте и на момент заборавете на грижите  со оваа мала доза Столе.