Рожерио Мораес и сите останати спортисти се „зарабени“ во своите домови поради коронавирус. Часовите во „карантин“ тешко минуваат, секој си наоѓа по некоја занимација.

Бразилецот одлучи да го промени својот „имиџ“, ја избричи главата и се пофали на социјалните мрежи.