Пред некој дена Интер Мајами на Дејвид Бекам го промени логото на клубот поради коронавирус, истото го стори и Милан. Италијанскиот тим испрати порака дека сите мораат да бидат во изолација, да се почитуваат препораките во битката со „Ковид-19“.

„Само држењето на растојанието ќе не врати одново заедно“, порачаа од Милан.