Турскиот кошаркар и центар на Бостон Селтикс Енес Кантер на социјалните мрежи покажа како се забавува во карантин поради пандемијата на корона вирусот. Досега видовме спортисти кои на различен начин покажуваат како ги поминуваат деновите во изолација, но досега немаше ниту еден како Кантер.