Второлигашот Каменица Саса денеска организираше хуманитарен настан за помош на фудбалерот Томе Јанев.

Шефот на стручниот штаб на ФК Каменица Саса, Г-динот Мите Митев вечерва ја отвори акцијата “Хуманитарно-фудбалска телефонска говорница” за поддршка на Томе Јанев, поранешен фудбалер на Македонската Аматерска Фудбалска Репрезентација.

Тренерот Мите Митев преку видео донираше за Томе Јанев и ги номинираше,

Преку видео кое ќе го постираат на социјалните мрежи да донираат и номинираат други да го направат истото :

Даниел Гоцевски – капитен на ФК Каменица Саса,
Горан Здравков,
Ален Миленковски,
Никола Јовановски,
Александар Младеновски,
Митар Соколовски – фудбалери на ФК Каменица Саса,
Дарко Гоцевски – администратор на клубот.

ТЕЛЕКОМ – 143136, А1 – 143462