Бразилската фудбалска легенда Роналдињо по еден месец минат во притвор во Парагвајскиот затвор конечно е пуштен со кауција од 1.6 милиони евра.

Далеку од тоа дека проблемите за него се завршени, затоа што замина во домашен притвор, но барем истиот излгеда прекрасно, па Роналдињо сега во нормално услови ќе го чека исходот на овој проблем за него.

Светските медиуми ги објавија сликите од вилата каде што Роналдињо и негоговиот брат се наоѓаат од вчера, а до кога ќе останат таму зависи од судскиот процес.