Навистина е здодевно без спорт. Во отсуство на нови мајстории од главните актери на теренот, веќе стана пракса да ја премотуваме лентата или пак да се потсетуваме на мајсториите на играчите.

СЕХА-лига денеска сподели видео-запис со оние магични погодоци на Дејан Манасков и Тимур Дибиров, побара од фановите да одлучат чиј гол е подобар. Ние гласаме за двајцата…