И во деновите на изолација мора да се одржи физичката подготовка. Тоа со свое видео денеска го потврди и македонскиот одбојкарски репрезентативец, Филип Деспотовски.

Тој активно покажа како фги минува деновите во својот дом, очекувајќи да заврши пандемијата.