СЕХА лигата денеска објави видео со најубавите цепелини изведени во последните неколку сезони во ова регионално натпреварување.

За најубав цепелин е избран оној на Димитриоски и на Серафимов, изведен на средбата на Металург против Железничар во Ниш од 27 февруари 2019 година.