Хувентуд во отсуство на натпревари постојано ги анимира фановите споделувајќи интересни фотографии и видео записи.
Денеска на својата официјална “Фејсбук” страница го издвои најдоброто од Ненад Димитријевиќ во домашната АЦБ лига. На прво место секако е оној феноменален потег против Барселона.