Спортот пополека се враќа. Спортистите почнаа со индивидуални тренинзи после двомесечен карантин, а многумина имат многу проблеми. Пад на формата, тешки нозе, мрзливи мускули… Серхио Љуљ се врати во сала на индивидуален тренинг. Се обиде да шутне тројка и видете што се случи…