ДНК излезе со интересен, ние би рекле врвен видео-запис за песната „Јави ми“.  Во музичкото анимирано дело на Панчо и Андреј покрај сите познати пејачи се најдоа и македонските спортисти. Ги капитените на ракометната и фудбалската репрезентација, Кирил Лазаров и Горан Пандев, како и Стоилов, Манасков, Елмас, Антиќ..