Најсилните рвопски лиги треба да продолжат во следните месец дена, први кои се враќаат се Бундес-лигашите и тоа денеска. Французите се единствените кои одлучија да ја прекинат сезоната и да го прогласат шампион, наскоро се очекува на терените да се вратат во Италија, Шпанија и Англија.