ППД Загреб направи чекор напред, по долго време, поточно два месеци поради пандемијата коронавирус ракометарите се вратија во сала.

Стратегот Веселин Вујовиќ со заштитна маска на лице се појави на тренингот. Неговите помошници не носеа маски, но ја почитуваа социјалната дистанца.