Во отсуство на натпревари и СЕХА-лига постојано се навраќања на годините наназад. Ова натпреварување постои девет години, период во кој можевме да видиме одлични и неизвесни пресметки, и секако уште подобри погодоци и одбрани.

Кога сме головите, регионалното натпреварување ги издвои најдобрите „спинови“ во историјата, а секако во овој избор има место за Тимур Дибиров, кој е специјалист за вакви погодоци.