На социјалните мрежи се покави фотографија од третиот дрес на Манчестер Сити за идната сезона. „Пума“ се одлучи за тотално нетрадиционален дрес. Вие проценете дали е прикладен да го носат фудбалерите на терените или подобро да си ја украсат масата по дома.