Бразилската фудбалска мега звезда Нејмар, конечно призна дека е во врска со Хрватката Натаија Барулиќ. Медиумите ширум светот долго време шпекулираа на оваа тема, а откако овие двајца излегоа на насловната страница на еден од најпопуларните руски списанија заедно, стана јасно дека тука не е само пријателство во прашање.

Овие шпекулации доживеаа зенит, кога Барулиќ му го честиташе роденденот на Нејмар со заедничка слика на инстаргам и порака која гласеше, „сите знаат колку си талентиран, но кога само би знаеле колку сиубав одвнатре“ – напиша Барулиќ.