Сите се сеќаваме на Татјана Шајковиќ, портпаролката на фк Црвена Звезда која минатото лето се појави на прес конференциите на овој клуб, и предизвика воодушевување кај јавноста пред се поради нејзината убавина.

Таа не е голем фан на социјалните мрежи ниту пак често се појавува во јавноста, па затоа кога Шајковиќ ќе објави нови фотографии на социјалните мрежи тоа е голем настан во Србија.

Сите се во исчекување на продолжението на фудбалскиот шампионат во Србија, а има поприлично доста фанови на Звезда кои ќе ги следат збиднувањата на овој клуб, исклучиво порафи Татјана Шајковиќ.