Фудбалерите на Струга Трим Лум утре ги почнуваат подготовките за продолжување на македонскиот шампионат. Коронавирусот го запре шампионатот, но по долга пауза дадено е зелено светло за продолжување. Но пред да почне со тренинзи, се дезинфицираа теренот, справите, клупите, соблекувалните, топките…

Струшкиот прволигаш е претпазлив и според препораките направи целосна дезинфекција на теренот каде што ќе тренираат.