Третолигашот Росоман, денеска ги направи тестовите за Ковид-19 по нивно барање, информираше Синдикатот на фудбалери на Македонија.

Иако е третолигаш, сепак, тимот ќе игра бараж за Втората лига, и по нивно барање се тестираа сите играчи и вработени во тимот. Резултатите се очекуваат утре.