Главниот извршен директор на Костал Македонија и претседател на Асоцијацијата на странски компании со технолошки напредно производство, Виктор Мизо денеска е назначен за нов претседател на РК Охрид.

Мизо на денешното собрание влезе во бордот на директори како неизвршен член. Потоа бордот на директори го одбра за нов претседател. Мизо на оваа функција го наследи Димитар Василевски-Саричко.

фото: Ohridnews.com