Давид Мирчевски и Марко Стојковиќ ги продолжија договорите со РК Голден Арт КЛ7. И двајцата млади играчи се родени 2003 година, а во клубот Мирчевски е од неговото формирање август 2019, додека Стојковиќ дојде во декември минатата година.

Тие заради нивната возраст имаат право на настап во кадетска, младинска лига и во првиот тим, однодно сениори.