Голманот на Шефилд, Дин Хендерсон за малку ќе постигнеше гол од гол на гол со денгажман. Хендерсон при еден денгажман ја испрати топката кон голот, таа еднаш удри во земја, и заврши сантиметри над голот на неговиот колега, Дамиан Мартинез.

Мартинез за малку ќе беше изненаден, а потоа се вадеше дека не ја допрел топката, па Шефилд не доби корнер.

Погледнете ја случката: