Нов тикет со пет натпревари од кои четири меча со голови и еден со комбинација. Австрија Виена и Матерзбург по традиција играат на многу голови и затоа нашиот избор е 3+, а може да пробате со ГГ или ГГ3+.

Играта ГГ3+ поминал на претходните девет натпревари. Тврди дуел очекуваме меѓу Дерби и Нотингем. Валеренга редовно го победува Олесунд, па очекуваме тоа го повтори и притоа со најмалку два дадени голови затоа што одбраната на гостинскиот тим е една од најслабите во лигата.

 

АВСТРИЈА ВИЕНА – МАТЕРЗБУРГ             3+

МЛАДА БОЛЕСЛАВ – БОХЕМИЈАНС       0-2

ДЕРБИ  – НОТИНГЕМ Ф.                0-2

БЛЕКБУРН – ЛИДС          2-3

ВАЛЕРЕНГА – ОЛЕСУНД                1&2+