Бундес лигата заврши, фудбалерите се распуштени на летен одмор, дел веќе си заминаа дома. Ерлинг Халанд, новата тинејџерска фудбалска сензација одмара дома, во Норвешка. Но неговиот одмор всушност не е одмор. Тој е ангажиран да сече дрва во норвешките шуми.

Работен одмор напишал Халанд на фотографијата.