Иако тимот на Барселона е пред губење на титулата во овогодинешниот шампионат, тоа Каталонците не ги спречува да го промовираат дресот за домашните мечеви со кои ќе играат следната година.

На истиот нема премногу измени, во однос на сегашниот и доминираат повторно стандардните бои кои се заштитен знак за клубот.