Македонската репрезентативка, Елена Ливриниќ добила негативен резултат на корона тестот, објави нејзиниот клуб, Глорија Бузау.

Коронавирусот прави голем проблем на стартот на подготовките во Романија. Тестовите кои биле направени минатиот понеделник покажаа дека четири члена на тимот морат во самоизолација поради позитивни тестови, но по повторените тестови Ливриниќ е негативна.