А, кој вика дека Лео Меси и Кристијано Роналдо не можат заедно, дека не се поднесуваат. Еве ова фото, направено некаде на некоја плажа покажува дека двајцата најдобри фудбалери во светот во изминатата деценија и тоа како можат во “заеднички тим“.

Е, сега овие двајцава не се сончаат, туку напорно работат, но важно е дека ги имаат тие дресови од најпознатите светски фудбалски фаци.

Важно е да си Меси и Роналдо…