Од денешниот избор на фудбалски мечеви за типување, се одлучивме за пет меча кои ќе ги одиграме на голови. Имаме избор од три средби на кои ќе очекуваме најмалку три гола, и уште два други дуели на кои реално очекуваме да има помалку погодоци, па затоа одигравме комбинации. Како и да е, да се надеваме дека денеска ќе имаме повеќе успех од вчера.

  1. Вождовац – Војводина 1-3
  2. Спартак (М) – Сочи 2-4
  3. З. Варегем – Гент 3+
  4. Кристијансунд – Старт 3+
  5. Г. Ренџерс – Ст. Мирен 3+