Вардар и во новата сезона нема да го менува спортскиот бренд. „Хумел“ останува да биде заштитен знак на актуелниот европски првак, кој на својата официјална страница го сподели новиот изглед, кој има промени и во спонзорскиот дел и секако во дизајнот за разлика од минатогодишниот.