Доколку Ренова направи сензација, и успее да го мине Хајдук, ќе гостува на Галатасарај, кој, пак, треба да го мине Нефчи Баку.

„Гипсарите“ играат дома со Хајдук, и се е можно во еден меч. Ако успеат да направат изненадување, тогаш ќе ги „судрат копјата“ во Истанбул на прекрасниот „Турк Телеком Арена“.