Ерменија одново „падна“ во Скопје. Како и претходниот пат, овој пат „тесно“ со 2:1. Можеби Македонија не беше на нивото, но на крајот ги освои бодовите.

Алиоски и Несторовски од белата точка донесоа триумф на нашата селекција. Исто од пенал намали Ерменија преку Барсегјан.

Не доминираше Македонија во играта, меѓутоа успеа да дојде до посакуваната цел.

Еве како изгледаше мечот низ фотогалерија.