Напаѓачот на Интер, Лаутаро Мартинез, е хит на социјалните мрежи. За време на репрезентативната пауза, Лаутаро се фати со друга работа – молзење.

На видео кое се појави на твитер, голгетерот на Интер молзе крава, но откако силно затропа нејзиниот ѕвонец, исплашен, Лаутаро „летна“ да бега.