И Кристијан Дисингер вечерва покажа дел од своите специјалности. Заедно со Марко Вујин дефинитивно ги имаат погодоците на натпреварот, но се чини бадијала кога нивниот Вардар 1961 поразен го напушта Брест.

Во секој случај вреди да се повреди погодокот на Германецот.