НФЛ клубот Денвер Бронкос за мечот со Тампа Беј ги наполни трибините на стадионот со ликови од популарната сатирична анимирана серија „Саут Парк“. Ерик Картман, Стен Марш, Кајл Брофловски и Кени Мек Кормик… се на трибините. И што е впечатливо сите носат заштитни маски.

„Саут Парк“ е опстојува на телевизиските екрани во Соединетите Американски Држави веќе 23 сезони.