Ведат Муричи нема да игра на мечот со Македонија во Лигата на Нации.

Ова го објави Федерацијата на Косово денеска. Муричи ќе ги пропушти следните три меча.

Тој беше повикан и имаше многу дилеми дали ќе игра. Сега и дефинитивно нема да го гледаме со Македонија.