Игор Ангеловски го одреди составот за дуелот со Косово.

Тргнуваме со формација 3-5-2 со Горан Паднев и Илија Несторовски во нападот.

На голот е Столе Димитриевски. Во одбраната Муслиу, Велковски и Бејтулаи. Во средниот ред на крилните позиции Ристовски и Алиоски кои ќе помагаат и во одбраната, потоа Николов и Адеми, и Барди во средниот ред.